Corona

Gezien het coronavirus gevaar is er momenteel zowel fysieke als telefonische consultatie .
Er is zeker consultatie op de praktijk mogelijk, maar enkel na telefonische afspraak gezien corona.
Afspraken op de praktijk liefst op maandag of donderdag, maar ook op andere dagen indien dringend.
Wat via telefoon of mail kan geregeld worden gebeurd best nog steeds op die manier.
Telefonisch ben ik te bereiken best tussen 8.30 U en 9.30 U  voor afspraken op kabinet en tussen 9 en 10 s'morgens voor telefonische consultatie op tel nr 0495 312196 of 09 3246218. 

S’avonds en in het weekend kunt u terecht op de wachtdienst: CENTRALE OPROEPNUMMER: 1733 
Aanvragen voor medicatie kunnen via email gebeuren: steenakker3gent@gmail.com 
Steeds ook dosis (vb 50 mg) en hoeveelheid ( vb doos van 56 tabl) vermelden. De voorschriften kunnen door mij ingescand worden en via mail naar U of rechtstreeks naar de apotheek gestuurd worden. De apotheek heeft genoeg aan de cijfer/lettercode onder de barcode.  

Weekendwacht
MARTELAARSLAAN 305
van vrijdag 19 uur tot maandag 7 uur
KLINIEKSTRAAT 27
van vrijdag 19 uur tot 23 uur
op zaterdag en zondag van 8 uur tot 23 uurU WIL ZICH LATEN TESTEN op corona

Sinds 3/11 kan je met lichte of milde symptomen via een 'Self Assessment Testing' op   mijngezondheid.be   zelf inschatten je een COVID-test moeten laten afnemen. Indien de tool aangeeft dat dit zinvol is, kunnen ze onmiddellijk een CTPC-code aanvragen. Op die manier hoeven ze niet meer langs de huisarts te passeren en kunnen ze met die code rechtstreeks een afspraak maken bij een testcentrum of apotheek. Steeds de voorzorgen volgen die voorgesteld worden: frequent grondig handen wassen, afstand houden van andere mensen, niet naar plaatsen gaan waar veel mensen samen komen, contacten met ouderen vermijden, ( zijn gevoeliger voor ernstige complicaties ), geen handen geven, bij niezen wegwerp zakdoeken gebruiken,